Projekcija filmova studenata Fakulteta dramskih umetnosti
Druge večeri festivala Nakultiviši se!, od 19h, u ZOOM Art Café-u (Dobračina 76), očekuje nas projekcija filmova studenata Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu. Nakon projekcije, održava se Q&A sa autorima. Q&A će moderirati Siniša Cvetić.

Projekcija filmova odvijaće se po sledećem redosledu:

1. Dušan Zorić – LJUBAV
Tinejdžer porno glumac u večitoj potrazi za prihvatanjem, uspehom i ljubavlju.

2. Jovana Avramović – TIŠINA
Boris i Anja odlaze u Borisovu vikendicu na planini. Ubrzo se ispostavlja da se znaju tek jedno veče. U zajedničkoj šetnji kroz šumu, Anja upoznaje Borisovu strast prema lovu i odlučuje da se vrati u vikendicu. U povratku počinje da razmišlja o tome da je sama sa potpunim strancem u nepoznatom i pokušava da se izbori sa strahom koji oseća prema njemu.

3. Maša Šarović – NAJTOPLIJI DANI LETA
Mladi par živi sa njegovim roditeljima. Iznervirana zbog još jedne besmislene svađe, ona odlazi sa namerom da promeni situaciju u kojoj se našla.

4. Tamara Todorović – ROZE
Sonja je petnaestogodišnja devojčica koja pokušava da što brže odraste, zbog pristiska društva.

5. Matija Gluščević – LOOP
Pre nekog vremena Mima je doživela saobraćajnu nesreću u kojoj je jedan čovek poginuo. Gotovo je uspela da prebrodi traumu kada neko počinje da joj šalje rođendanske čestitke sa mirisom muškog parfema. Počinje da biva opsednuta tim čestitkama i ponovo se priseća traume.